Aer Conditionat

Aer conditionat in Cluj Napoca , prin SC PROFI MAX SRL va ofera atat confortul climatic cat si un aer mult mai proaspat si mai curat, prin urmatoarele servicii si anume montarea si instalarea aparatelor de calitate, igienizarea aparatelor de climatizare, service si consiliere in folosirea aparatelor de aer conditionat.

ac1

In zilele toride de vara, cand caldura parca ne urmareste peste tot iar cu fiecare zi care trece simtim ca ne “fierbem” spuneti stop si asigurati-va confort si odihna macar acasa!

Inventate inca din perioada romanilor, sistemele de racire au evoluat cu pasi repezi in ultimii 10 ani. In majoritatea regiunilor cu oscilatii mari de temperatura sistemele de aer conditionat au devenit o necesitate, indiferent ca sunt montate la birouri, in spatii comerciale sau in locuintele proprii.

Dar ce ne facem atunci cand pe piata sistemelor de aer conditionat ne confruntam cu o multitudine de oferte, care mai de care mai tentante si mai promitatoare? Care sunt factorii pe care trebuie sa ii luam in considerare astfel incat aparatele de aer conditionat sa ne ofere nu doar confort din punct de vedere termic ci sa fie si fiabile?

ac2

In primul rand asigurati-va ca puterea aparatelor de aer conditionat pe care intentionati sa le comercializati este conforma cu suprafata incaperii in care doriti sa-l pozitionati. (Nu achizitionati aparate de aer conditionat subdimensionate deoarece pe langa dezavantajul de a nu face fata, de a nu raci corespunzator, riscati sa se deterioreze / defecteze prematur din punct de vedere tehnic!) Apoi acordati o importanta suficienta partii de instalare si contactati o firma specializata care sa se ocupe de aceasta. Experienta acumulata in domeniu, ne-a demonstrat ca circa 60-70% din problemele aparute in functionarea sistemelor de climatizare se datoreaza montajelor defectuos realizate.

Firma noastra, SC PROFI MAX SRL , comercializeaza aparate de aer conditionat de calitate superioara la preturi imbatabile, oferind o garantie de la 24 luni la 36 luni. Daca doriti un calcul exact al necesarului de BTU (BTU – British Thermal Units – unitatea de masura pentru puterea aparatelor de aer conditionat), contactati-ne telefonic sau prin e-mail si va vom oferi consultanta din acest punct de vedere.

Pentru serviciile de montaj oferite, garantam promptitudine, rapiditate, calitate si curatenie. Astfel, echipele noastre sunt pregatite temeinic si dotate cu scule si unelte profesionale si de ultima generatie. Dintre acestea enumeram: pompa de vacuum pentru vidarea traseului frigorific, manometre pentru masurarea presiunii freonului in interiorul traseului frigorific,

Atentie! Pentru montajele realizate se acorda o garantie de 24 luni.

Apelati cu incredere unul din numerele noastre de telefon sau contactati-ne pe e-mail pentru orice intrebare/comanda. Va asteptam!